Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • ABC-ul ospătarului : îndrumar pentru învăţarea elementelor de bază ale profesiei de ospătar
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Sander, Stephen
    Responsabilitate: Stephen Sander
    Editura: Editura Andreas Print
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-8958-36-4
    Descriere: 121 p.
    Limba: Română
    Subiect: restaurante
    Cota topografică: 64/ S19
    Clasificare: 640.43-051
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
416803
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ S19
1.Normal
La raft
0
416804
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S19
1.Normal
La raft
0
416805
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S19
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola