- Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare. Compoziţia alimentelor. Conceperea meniurilor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mihai, Nicolae Autor: Mihai, Adriana Responsabilitate: Nicolae Mihai..., Adriana Mihai... Editura: Editura Tehnică Locul publicării: [Bucureşti] Anul Ediției: [1995] Ediţie: Ediţia a 2-a revăzută şi adăugită Descriere: vol. Limba: Română Conține: Bucătărie şi sănătate. vol. 1 Subiect: dietetică, nutriţie Subiect: gastronomie Cota topografică: 64/ M68 Clasificare: 641.5:612.39 Clasificare: 612.39:641.5
Lucrări în relație
1 records Page 1 of 1
- 1
Tip |
|
---|---|
Volum |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică