Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare. Compoziţia alimentelor. Conceperea meniurilor
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Mihai, Nicolae
    Autor: Mihai, Adriana
    Responsabilitate: Nicolae Mihai..., Adriana Mihai...
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: [Bucureşti]
    Anul Ediției: [1995]
    Ediţie: Ediţia a 2-a revăzută şi adăugită
    Descriere: vol.
    Limba: Română
    Conține: Bucătărie şi sănătate. vol. 1
    Subiect: dietetică, nutriţie
    Subiect: gastronomie
    Cota topografică: 64/ M68
    Clasificare: 641.5:612.39
    Clasificare: 612.39:641.5
Lucrări în relație
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola