- Valoarea nutritivă a produselor agroalimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Segal, Rodica Autor: Segal, Brad Autor: Gheorghe, Vasile Responsabilitate: dr. ing. Rodica Segal, dr. ing. Brad Segal, dr. Vasile Gheorghe Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1983 Descriere: 231 p. Limba: Română Subiect: biochimie Subiect: producerea şi conservarea alimentelor solide Cota topografică: 57/ V20 Clasificare: 577.1:664
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
215539
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
57/ V20
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
215540
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
57/ V20
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
215541
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
57/ V20
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică