Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Un univers dans une cuillère : sur la terminologie alimentaire du Roumain
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Savin, Petronela
    Autorul introducerii etc.: Dumistrăcel, Stelian
    Responsabilitate: Petronela Savin
    Responsabilitate secundară: préface de Stelian Dumistrăcel
    Editura: Institutul European
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-611-864-7
    Descriere: 192 p.
    Limba: Franceză
    Subiect: nomenclatură ştiinţifică
    Subiect: producerea şi conservarea alimentelor solide
    Subiect: dicţionar
    Cota topografică: 001/ S29
    Clasificare: 001.4:664(498)=133.1
    Clasificare: 664(498):001.4=133.1
    Clasificare: 81'374.2:664(498)=133.1
    Clasificare: 664(498):81'374.2=133.1
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
446553
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
001/ S29
1.Normal
La raft
0
446554
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
001/ S29
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola