- Un univers dans une cuillère : sur la terminologie alimentaire du Roumain
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Savin, Petronela Autorul introducerii etc.: Dumistrăcel, Stelian Responsabilitate: Petronela Savin Responsabilitate secundară: préface de Stelian Dumistrăcel Editura: Institutul European Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-611-864-7 Descriere: 192 p. Limba: Franceză Subiect: nomenclatură ştiinţifică Subiect: producerea şi conservarea alimentelor solide Subiect: dicţionar Cota topografică: 001/ S29 Clasificare: 001.4:664(498)=133.1 Clasificare: 664(498):001.4=133.1 Clasificare: 81'374.2:664(498)=133.1 Clasificare: 664(498):81'374.2=133.1
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
446553
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
001/ S29
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
446554
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
001/ S29
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică