- Tehnologia cărnii şi subproduselor : pentru ingineri şi subingineri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Autor: Dinache, Paul Autor: Muscă, Mihai Responsabilitate: Constantin Banu, Pavel Dinache, Mihai Muscă, ... Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1980 Descriere: 599 p. : fig. + 2 f. pl. Limba: Română Subiect: conservarea produselor alimentare Subiect: conservarea alimentelor solide Cota topografică: 63/ T32 Clasificare: 637.5+664.91 Clasificare: 664.91+637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
143183
|
Secția lectură
|
Scos din inventar
|
Carte tipărită
|
63/ T32
|
1.Normal
|
Casat
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică