- Să gătim cu Jamie : cum să devii un bucătar mai bun
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oliver, Jamie Fotograf: Loftus, David Fotograf: Terry, Chris Traducător: Rosemarie, Andreea Responsabilitate: Jamie Oliver Responsabilitate secundară: fotografii de David Loftus şi Chris Terry
traducere de Andreea RosemarieEditura: Curtea Veche Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-669-433-2 Descriere: 448 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Subiect: gastronomie Cota topografică: 64/ O-43 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
409273
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ O-43
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică