Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Reţete şi meniuri Montignac sau gastronomia nutriţională
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Montignac, Michel
    Traducător: Vasiloiu, Marie-Jeanne
    Responsabilitate: Michel Montignac
    Responsabilitate secundară: traducere de Marie-Jeanne Vasiloiu
    Editura: Forum
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2003
    ISBN: 973-584-245-9
    Descriere: 264 p.
    Limba: Română
    Subiect: dietetică, nutriţie
    Subiect: rețete culinare
    Cota topografică: 61/ M88
    Clasificare: 612.39:641.561
    Clasificare: 641.561:612.39
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
354151
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
61/ M88
1.Normal
La raft
0
354152
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
61/ M88
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola