- Preparate reci de artă culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Radu, Ion Autor: Onu, Maria Responsabilitate: Ion Radu, Maria Onu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1990 ISBN: 973-31-0124-9 Descriere: 256 p. ; 8 f. pl. color Limba: Română Subiect: artă culinară Subiect: rețete culinare Cota topografică: 64/ R17 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
215829
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ O-59
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216431
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ R17
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216432
|
Secția copii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ R17
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216435
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ R17
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216438
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ R17
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică