Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Preparate culinare din legume mai puţin folosite
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bereşiu, Ileana
    Autor: Ciofu, Ruxandra
    Autor: Frumuşelu, Laurenţiu
    Responsabilitate: ing. Ileana Bereşiu, dr. ing. Ruxandra Ciofu, dr. Laurenţiu Frumuşelu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 367 p.
    Limba: Română
    Subiect: preparate culinare
    Subiect: legume
    Cota topografică: 64/ B47
    Clasificare: 641.55:635.1/.8
    Clasificare: 635.1/.8:641.55
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
176271
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ B47
1.Normal
La raft
0
176272
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ B47
1.Normal
La raft
0
176273
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ B47
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola