Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Preparate culinare din carne de pasăre
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Rusu, Elena
    Copertator: Călinescu, Cristina
    Responsabilitate: Elena Rusu
    Responsabilitate secundară: Coperta şi ilustraţiile Cristina Călinescu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1978
    Descriere: 254 p.
    Note: Fișat R. I.
    Limba: Română
    Subiect: preparate culinare
    Cota topografică: 64/ R96
    Clasificare: 641
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
130739
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ R96
1.Normal
La raft
0
130740
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ R96
1.Normal
La raft
0
130741
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ R96
1.Normal
La raft
0
132594
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ R96
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola