Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Plante aromatice şi condimentate utilizate în preparatele culinare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ceauşescu, Maria-Elena
    Autor: Doru, Gabriela
    Autor: Bereşiu, Ileana
    Responsabilitate: Maria-Elena Ceaușescu, Gabriela Doru, Ileana Bereşiu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1989
    Descriere: 168 p. : fig.
    Limba: Română
    Subiect: agricultură
    Subiect: plante aromate
    Subiect: preparate culinare
    Cota topografică: 63/ C33
    Clasificare: 641.55:633.82
    Clasificare: 633.82:64
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
196774
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
63/ C33
1.Normal
La raft
0
196775
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ C33
1.Normal
La raft
0
196776
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ C33
1.Normal
La raft
0
196777
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ C33
1.Normal
La raft
0
196778
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ C33
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola