- Plante aromatice şi condimentate utilizate în preparatele culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ceauşescu, Maria-Elena Autor: Doru, Gabriela Autor: Bereşiu, Ileana Responsabilitate: Maria-Elena Ceaușescu, Gabriela Doru, Ileana Bereşiu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 Descriere: 168 p. : fig. Limba: Română Subiect: agricultură Subiect: plante aromate Subiect: preparate culinare Cota topografică: 63/ C33 Clasificare: 641.55:633.82 Clasificare: 633.82:64
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
196774
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63/ C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
196775
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63/ C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
196776
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63/ C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
196777
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63/ C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
196778
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63/ C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică