Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Peşti, crustacee şi fructe de mare : reţete culinare originale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Lotte, Francois
    Traducător: Şerban, Diana
    Responsabilitate: Francois Lotte
    Responsabilitate secundară: traducere de Diana Şerban
    Editura: Lucman
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: [2003]
    ISBN: 973-8465-28-1
    Descriere: 240 p.
    Limba: Română
    Subiect: carte de bucate
    Subiect: peşti
    Subiect: crustacee
    Subiect: fructe de mare
    Cota topografică: 64/ L80
    Clasificare: 641.55:639.21+639.29
    Clasificare: 639.21+639.29:641.55
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
351958
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ L80
1.Normal
La raft
0
351959
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ L80
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola