- Peşte afumat şi marinat : specii recomandate, dispozitive pentru afumat, reţete
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Hauer, Wolfgang Traducător: Farcaş, Diana Responsabilitate: Wolfgang Hauer Responsabilitate secundară: traducere : Diana Farcaş Editura: M. A. S. T. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-606-649-026-9 Descriere: 109 p. : foto. Limba: Română Subiect: rețete culinare Subiect: artă culinară Cota topografică: 66/ H39 Clasificare: 664.951.3+664.951.5 Clasificare: 664.951.5+664.951.3 Clasificare: 637.523.38 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
464303
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ H39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
464304
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ H39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
464305
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ H39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică