Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Peşte afumat şi marinat : specii recomandate, dispozitive pentru afumat, reţete
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Hauer, Wolfgang
    Traducător: Farcaş, Diana
    Responsabilitate: Wolfgang Hauer
    Responsabilitate secundară: traducere : Diana Farcaş
    Editura: M. A. S. T.
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2013
    ISBN: 978-606-649-026-9
    Descriere: 109 p. : foto.
    Limba: Română
    Subiect: rețete culinare
    Subiect: artă culinară
    Cota topografică: 66/ H39
    Clasificare: 664.951.3+664.951.5
    Clasificare: 664.951.5+664.951.3
    Clasificare: 637.523.38
    Clasificare: 641.55
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
464303
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
66/ H39
1.Normal
La raft
0
464304
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ H39
1.Normal
La raft
0
464305
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ H39
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola