Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Meniul de la preparare la servire : carte pentru tineret
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 252 p.
    Limba: Română
    Subiect: economie casnică
    Subiect: pregătirea meselor
    Subiect: etichetă, ceremonial
    Cota topografică: 64/ S80
    Clasificare: 641.55
    Clasificare: 395
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
187940
Secția lectură
Scos din inventar
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
Casat
0
187941
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
187943
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
190072
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
190075
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola