Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Manual pentru calificarea cofetar - patiser : anul de completare : domeniul Turism şi Alimentaţie : nivel 2
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dinca, Cristian
    Autor: Brătăşan, Simona
    Autor: Moraru, Viorica
    Responsabilitate secundară: coordonator : Cristian Dincă, Simona Brătăşan, Viorica Moraru, ...
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2008
    ISBN: 978-973-30-1894-0
    Descriere: 304 p.
    Limba: Română
    Subiect: artă culinară
    Cota topografică: 66/ M30
    Clasificare: 664.68-51(075.736)
    Clasificare: 641.55:664.68(075.736)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
429436
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
66/ M30
1.Normal
La raft
0
429437
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ M30
1.Normal
La raft
0
429438
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ M30
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola