- Manual pentru calificarea cofetar - patiser : anul de completare : domeniul Turism şi Alimentaţie : nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dinca, Cristian Autor: Brătăşan, Simona Autor: Moraru, Viorica Responsabilitate secundară: coordonator : Cristian Dincă, Simona Brătăşan, Viorica Moraru, ... Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-30-1894-0 Descriere: 304 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Cota topografică: 66/ M30 Clasificare: 664.68-51(075.736) Clasificare: 641.55:664.68(075.736)
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
429436
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
429437
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
429438
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică