Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Ghid profesional în alimentaţia publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 312 p. : ilustr. în parte color
    Limba: Română
    Subiect: economie casnică
    Subiect: industria hotelieră
    Cota topografică: 64/ S80
    Clasificare: 640.4
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
156103
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
179834
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
179835
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S80
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola