Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Nedelniuc, Vasile
    Responsabilitate: Vasile Nedelniuc
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 96 p. : fig., tab.
    Limba: Română
    Subiect: produse din carne
    Subiect: porcine
    Cota topografică: 63/ N36
    Clasificare: 637.5:636.4
    Clasificare: 636.4:637.5
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
151353
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
63/ N36
1.Normal
La raft
0
151354
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ N36
1.Normal
La raft
0
151355
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ N36
1.Normal
La raft
0
214864
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ N36
1.Normal
La raft
0
214866
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
63/ N36
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola