- Ritz & Escoffier : hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Barr, Luke Altele: Ritz, César Altele: Escoffier, Auguste Autorul introducerii etc.: Majuru, Adrian Traducător: Adam, Ioana Responsabilitate: Luke Barr Responsabilitate secundară: prefață de Adrian Majuru
traducere din limba engleză de Ioana AdamEditura: Corint Locul publicării: București Anul Ediției: 2023 ISBN: 978-606-088-393-7 Descriere: 299 p. Limba: Română Subiect: biografie Subiect: literatură americană -- memorii Subiect: industria hotelieră Subiect: restaurante Subiect: prepararea alimentelor Subiect: clase sociale Subiect: lux, opulență Cota topografică: 929/ R58B33 Clasificare: 929 Ritz, César"1850/1918" Clasificare: 929 Escoffier, Auguste"1846/1935" Clasificare: 821.111(73)-94=135.1 Clasificare: 640.4(44+420)"19/20" Clasificare: 640.43(44+420)"19/20" Clasificare: 641.55(44+420)"19/20" Clasificare: 316.343.6(44+420)"19/20" Clasificare: 177.4(44+420)"19/20"
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
520375
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
929/ R58B33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
520376
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
929/ R58B33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică