Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Ritz & Escoffier : hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Barr, Luke
    Altele: Ritz, César
    Altele: Escoffier, Auguste
    Autorul introducerii etc.: Majuru, Adrian
    Traducător: Adam, Ioana
    Responsabilitate: Luke Barr
    Responsabilitate secundară: prefață de Adrian Majuru
    traducere din limba engleză de Ioana Adam
    Editura: Corint
    Locul publicării: București
    Anul Ediției: 2023
    ISBN: 978-606-088-393-7
    Descriere: 299 p.
    Limba: Română
    Subiect: biografie
    Subiect: literatură americană -- memorii
    Subiect: industria hotelieră
    Subiect: restaurante
    Subiect: prepararea alimentelor
    Subiect: clase sociale
    Subiect: lux, opulență
    Cota topografică: 929/ R58B33
    Clasificare: 929 Ritz, César"1850/1918"
    Clasificare: 929 Escoffier, Auguste"1846/1935"
    Clasificare: 821.111(73)-94=135.1
    Clasificare: 640.4(44+420)"19/20"
    Clasificare: 640.43(44+420)"19/20"
    Clasificare: 641.55(44+420)"19/20"
    Clasificare: 316.343.6(44+420)"19/20"
    Clasificare: 177.4(44+420)"19/20"
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
520375
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
929/ R58B33
1.Normal
La raft
0
520376
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
929/ R58B33
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola