- Trei secole de gastronomie românească : de la muhalebiu și schembea la volovan și galantină
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ulieriu, Daniela Autor: Popescu, Doina Responsabilitate: Daniela Ulieriu, Doina Popescu Editura: Paralela 45 Locul publicării: Pitești Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-973-47-2744-5 Descriere: 245 p. Limba: Română Subiect: carte de bucate Subiect: gastronomie Subiect: Roma Cota topografică: 64/ U32 Clasificare: 641.55(498)"16/19"(091)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
517693
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ U32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică