Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Condimente : origine, gust, întrebuinţări, reţete
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Iburg, Anne
    Traducător: Mişcov, Daniela
    Responsabilitate: Anne Iburg
    Responsabilitate secundară: traducere din limba engleză : Daiela Mişcov
    Editura: Allfa
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 978-973-724-079-8
    Descriere: 304 p. : foto. color
    Limba: Română
    Subiect: condimente
    Subiect: rețete culinare
    Cota topografică: 64/ I-32
    Clasificare: 641.88
    Clasificare: 664.5
    Clasificare: 635.7
    Clasificare: 633.82
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
404052
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ I-32
1.Normal
La raft
0
404053
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ I-32
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola