- Aditivi şi ingrediente pentru industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Autor: Alexe, Petru Autor: Buţu, Nicolae Autor: Răzmeriţă, Doruleţ Autor: Banu, Constantin Responsabilitate: Constantin Banu, Petru Alexe, Nicolae Buţu, Doruleţ Răsmeriţă, ... Responsabilitate secundară: coordonator Constantin Banu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2000 ISBN: 973-31-1436-7 Descriere: 696 p. Limba: Română Subiect: industria alimentară Cota topografică: 66/ A21 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
321686
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ A21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
321687
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66/ A21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică