Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Cele mai bune 100 de preparate din carne
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Traducător: Toro, Elza
    Responsabilitate secundară: traducere de Elza Toro
    Editura: Tars
    Locul publicării: Sfântu-Gheorghe
    Anul Ediției: 2001
    ISBN: 973-97689-5-4
    Descriere: 80 p.
    Limba: Română
    Subiect: carte de bucate
    Subiect: produse din carne
    Cota topografică: 64/ C34
    Clasificare: 641.55:637.5
    Clasificare: 637.5:641.55
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
332219
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ C34
1.Normal
La raft
0
332220
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ C34
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola