Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Ghidul aditivilor alimentari
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Gouget, Corinne
    Traducător: Cheșcu, Gabriel
    Responsabilitate: Corinne Gouget
    Responsabilitate secundară: traducere de Gabriel Cheșcu
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-46-2531-4
    Descriere: 160 p.
    Limba: Română
    Subiect: industrie chimică
    Subiect: industrie alimentară
    Subiect: aditivi
    Cota topografică: 66/ G74
    Clasificare: 66.022.3:664
    Clasificare: 664:66.022.3
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
477067
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
66/ G74
1.Normal
La raft
0
477068
Secția copii
Împrumut
Carte tipărită
66/ G74
1.Normal
La raft
0
477069
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ G74
1.Normal
La raft
0
477070
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ G74
1.Normal
La raft
0
477071
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ G74
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola