Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Ce i-a spus Einstein bucătarului său : ştiinţa gastronomiei explicată : cu reţete de Marlene Parrish
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Wolke, Robert L.
    Traducător: Constantinescu-Altamer, Diana
    Responsabilitate: Robert L. Wolke
    Responsabilitate secundară: traducere din engleză şi note de Diana Constantinescu-Altamer
    Editura: Humanitas
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-50-3537-2
    Descriere: 286 p.
    Limba: Română
    Subiect: alimente
    Subiect: pregătirea meselor
    Subiect: rețete culinare
    Cota topografică: 64/ W81
    Clasificare: 641
    Clasificare: 641.55(083.12)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
450111
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ W81
1.Normal
La raft
0
450112
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ W81
1.Normal
La raft
0
450113
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ W81
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola