- Ce i-a spus Einstein bucătarului său : ştiinţa gastronomiei explicată : cu reţete de Marlene Parrish
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Wolke, Robert L. Traducător: Constantinescu-Altamer, Diana Responsabilitate: Robert L. Wolke Responsabilitate secundară: traducere din engleză şi note de Diana Constantinescu-Altamer Editura: Humanitas Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-50-3537-2 Descriere: 286 p. Limba: Română Subiect: alimente Subiect: pregătirea meselor Subiect: rețete culinare Cota topografică: 64/ W81 Clasificare: 641 Clasificare: 641.55(083.12)
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
450111
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ W81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
450112
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ W81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
450113
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ W81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică