Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Tăiem porcul, cum îl preparăm ?
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Suciu, Viorel
    Autor alternativ: Székely, Gheorghe
    Responsabilitate: Viorel Suciu, Gheorghe Székely
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1977
    Descriere: 207 p. : il.
    Note: Fișat R. I.
    Limba: Română
    Subiect: carte de bucate
    Cota topografică: 64/ S94
    Clasificare: 641.55:637.5
    Clasificare: 636.4
    Clasificare: 637.5:641.55
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
123864
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S94
1.Normal
La raft
0
123865
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S94
1.Normal
La raft
0
123867
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S94
1.Normal
La raft
0
124028
Secția lectură
Împrumut
Carte tipărită
64/ S94
1.Normal
La raft
0
124029
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64/ S94
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola