Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

  • Valorificarea superioară a resurselor unităţilor din industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor secundar: Rotaru, Vintilă
    Autor secundar: Popescu, Nicolae
    Autor secundar: Niculescu, Niculae I.
    Responsabilitate secundară: coord. dr. ing. Niculae I. Niculescu, dr. Vintilă Rotaru, dr. Niculae Popescu...
    Editura: [S. N.]
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1984
    Descriere: 435 p.
    Note: Fișat R. I.
    Limba: Română
    Subiect: industria alimentară
    Cota topografică: 66/ V20
    Clasificare: 666
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
214738
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ V20
1.Normal
La raft
0
214739
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ V20
1.Normal
La raft
0
214740
Secția împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66/ V20
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola