Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu" Călărași

conservarea alimentelor solide

Subiect Tematic: conservarea alimentelor solide
Lucrări: 4 lucrari in 17 publicatii in 1 limbi
Dăunători depredători ai produselor de origine animală de: Lustun, Laurenţiu; Rădulescu, Ion (Text tipărit)
Folosirea aditivilor în industria alimentară de: Dima, Dumitru; Vasu, Sabin Sorin; Banu, Constantin (Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare de: Segal, Rodica; Barbu, Irina (Text tipărit)
HACCP - Ghid practic pentru industria agro-alimentară de: Tătar, Dolores; Scorei, Romulus; Mitruţ, Mihaela (Text tipărit)
Diversificarea produselor alimentare horticole de: Segal, Brad; Ceauşescu, Ion; Sîrbu, Silvian (Text tipărit)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare de: Segal, Brad; Cotrău, Marţian; Segal, Rodica (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola