- ABC-ul barmanului : noţiuni de bază pentru profesia de barman + 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Sgander, Ştefan Autor: Brumar, Constanţa Responsabilitate: Ştefan Sgander, prof. ec. Constanţa Brumar Editura: Amaltea Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2004 ISBN: 973-7780-13-2 Descriere: 152 p. Limba: Română Subiect: carte de bucate Cota topografică: 64/ S51 Clasificare: 640.44-051 Clasificare: 642.46
Unităţi
- 8 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
368944
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
368945
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
378612
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
381357
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
389423
|
Filiala 1
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 8 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică