- ABC-ul ospătarului : îndrumar pentru învăţarea elementelor de bază ale profesiei de ospătar
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Sander, Stephen Responsabilitate: Stephen Sander Editura: Editura Andreas Print Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-8958-36-4 Descriere: 121 p. Limba: Română Subiect: restaurante Cota topografică: 64/ S19 Clasificare: 640.43-051
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
416803
|
Secția lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S19
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
416804
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S19
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
416805
|
Secția împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/ S19
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică